Het keurmerk voor
echt vakwerk!

Een nieuwe, opkomende techniek in Nederland is het Airless spuitwerk. Enkele jaren geleden ontdekte Niels deze afwerktechniek. Gezien het een zeer snelle, goedkope en strakke manier van werken is heeft hij deze techniek ook meteen eigen gemaakt.

In de meeste gevallen laat men een muur texen. Het probleem hierbij is dat u altijd de aanzet van de roller blijft zien. Het punt waar de roller start en stopt. Een vakman kan nog zo zijn best doen, het resultaat is nooit zo optimaal als bij Airless spuitwerk. Bij Airless spuitwerk gebeurt het schilderwerk met maar liefst een kracht van 190 bar. Hierdoor wordt elke minuscuul kleine verfdruppel met een enorme snelheid tegen de oppervlakte gedrukt, vloeit uit en smelt samen met andere druppels. Zo ontstaat een homogeen oppervlak dat te vergelijken is met een strak gelakte auto.

Garantie alleen op ‘eigen stucwerk’

Niels adviseert u om de uitvoering en toepassing van Airless spuitwerk over te laten aan een vakman. Niels is, in plaats van 2 weken, slechts 3 dagen bij u thuis. Het resultaat is ongekend mooi en vlak. Tevens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren die u maar wenst!

Stucstop techniek ►
Soorten lijsten & elementen ►
Betonlook techniek ►

WILT U MEER WETEN OVER STUCWERK OF BETONLOOK WAND- EN VLOERAFWERKING?
BEL MIJ DAN DIRECT 06-20848118

Onze referentie projecten

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Niels van den Brand.