Het keurmerk voor
echt vakwerk!

Professionele koivijver, compleet op maat gemaakt!!

Al zijn hele leven zowat is Niels van den Brand zelf gefascineerd door de koi en het houden van deze prachtige vissen. De kennis van Niels van de koi heeft hij ook vertaald naar een prachtige koivijver die hij zelf heeft aangelegd. Als u nu ook een geheel eigen vormgegeven koivijver wil aanleggen neem dan contact op met Niels. U profiteert dan van de grote mate van kennis van Niels en het absolute vakmanschap van hemzelf en zijn medewerkers om uw droomvijver te realiseren.

Er wordt door Van den Brand uitsluitend gewerkt met materiaal van topkwaliteit en de meest geavanceerde technieken worden toegepast. Kies dus voor een koivijver op maat in samenwerking met Stucadoorsbedrijf Van den Brand zodat u vele jaren lang zorgeloos kunt genieten. Naast dat uw koivijver wordt voorzien van de meest deskundige afwerking in weerbestendig stucwerk heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een afwerking met natuursteen randen.

Niels zelf adviseert u graag van A tot Z en van ontwerp en uitvoering tot en met de invulling en plaatsing van de benodigde verlichting.

Bekijk hieronder de foto’s die zijn gemaakt tijdens de realisatie van de koivijver door Niels. Neem gerust vrijblijvend contact op als u meer wil weten over de mogelijkheden voor u.

De koivijver is voorzien van een fundering van 20cm dik met gewapende netten. Er zijn 110mm afvoerpijpen met bodemdrains aangebracht voor het afvoeren van het vuil. In combinatie met de juiste filters zorgt dit voor een schone vijver. Tijdens het metselen is er gewerkt met betonstenen. De wanden zijn afgewerkt met waterdichte specie en voorzien van natuursteen randen. De volledige polyster laag voldoet aan de strenge eisen van de voedingsindustrie. De glazen wanden zijn voorzien van speciaal gewapend 12.12 gelaagd glas. Er is duurzame wand-(led)verlichting aangebracht.

Neem nu contact op met Niels 06 20 84 81 18, mocht hij niet direct kunnen aannemen dan gaat hij u zeker snel terugbellen. Mailen kan natuurlijk ook.

Stucstop techniek ►
Soorten lijsten & elementen ►
Betonlook techniek ►

WILT U MEER WETEN OVER STUCWERK OF BETONLOOK WAND- EN VLOERAFWERKING?
BEL MIJ DAN DIRECT 06-20848118

Onze referentie projecten

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Niels van den Brand.