Het keurmerk voor
echt vakwerk!

Glad pleisterwerk kan toegepast worden in alle situaties. Door het aanbrengen van glad pleisterwerk is het mogelijk om uw wanden en plafonds te egaliseren. Zelfs verschillen van meer dan 1 cm zijn te egaliseren, meer is uiteraard mogelijk maar altijd in overleg. Glad pleisterwerk is nadien af te werken met bijvoorbeeld airless spuitwerk of tex en dat is weer mogelijk in iedere kleur. Wij werken met Gyproc, deze gips is dermate harder dan Knauf gips waardoor deze minder gevoelig is voor krassen en beschadigingen.

Door Stucadoorsbedrijf Van den Brand wordt enkel gewerkt met grondstoffen van topkwaliteit en steeds worden de laatste trends gevolgd als het gaat om glad pleisterwerk en/of Spachtelputz. Spachtelputz is een afwerklaag die zorgt voor een egale korrelige structuur. U kunt zelf bepalen hoe groot de korrels zijn en dus hoe grof de structuur van de oppervlakte wordt. Spachtelputz is verkrijgbaar in een talrijk aantal soorten en kleuren. Ze zijn bovendien onderhoudsvriendelijk, stootvast en hebben een decoratieve uitstraling.

Onderstaand diverse varianten van spachtelputz
[klik op de afbeelding voor een vergroting]

Neem nu contact op met Niels 06 20 84 81 18, mocht hij niet direct kunnen aannemen dan gaat hij u zeker snel terugbellen. Mailen kan natuurlijk ook.

Stucstop techniek ►
Soorten lijsten & elementen ►
Betonlook techniek ►

WILT U MEER WETEN OVER STUCWERK OF BETONLOOK WAND- EN VLOERAFWERKING?
BEL MIJ DAN DIRECT 06-20848118

Onze referentie projecten

Onderstaande mensen maakte al kennis met de kwaliteiten van het team van Niels van den Brand.